Do The Apuntalan. - Bob Dylans 115Th Dream

En annan resa detta året

Vi brukar i vanliga fall åka utomlands varje vinter. Vi brukar se till att matcha när barnen har jullov, då slipper man ta ledigt från jobb och skola. Det kan bli krångligt för min del med mitt jobb att försöka ta för mycket ledigt. Så därför brukar vi åka iväg när det ändå är en massa röda dagar och barnen är lediga. 

Vi brukar oftast åka utomlands till ett varmt och skönt ställe. Då brukar vi slappa på stranden, bara i poolen och bara njuta av den varma sköna solen. Men i år har vi en annan plan. Vi ska nog troligen lägga vår utlands resa till våren och då bara åka en weekend. För i år så ville min man att vi skulle åka på skidsemester. Han är egentligen ingen person som tycker om att ligga och slappa i den varma solen, han vill hellre vara där det finns snö och man kan hitta på olika aktiviteter. Så i år bestämde vi oss för att göra semester på hans vis.

Barnen har aldrig åkt skidor, inte jag heller för den delen. Jag har aldrig åkt skidor i hela mitt liv. Min man å andra sidan brukade åka när han var barn och ungdom. Han ska tydligen varit väldigt duktig dessutom. 

Det ska bli spännande att göra något helt annat än vad vi brukar göra. Det är ju verkligen motsatsen till vår vanliga semesterplanering. Barnen tycker att det ska bli väldigt spännande och ser framemot resan. Bilresan dit kanske inte blir en höjdare men när vi väl är framme så kommer vi att ha jättekul tillsammans. Ser framemot att vi alla ska dela stuga och dricka varmchoklad tillsammans. Tror att detta kommer att bli en minnesvärd resa för barnen. Att få uppleva den svenska vintern på riktig med riktigt mycket snö.